Welkom >
Waarom kies je voor Kiboekoe >
Mogelijkheden >
Pedagogisch beleid >
Visie >
Dagritme >
Binnen en Buiten >
Tarieven en Openingstijden >
Personeel >
Oudercommissie (OC) >
Informatie ouders >
Kwaliteit >
Contact >
Aanmelden >
 
GGD Inspectierapporten >
 
Kiboekoe
Duiselseweg 2b
5511 KP Knegsel
Mobiel Femke; 06-10479442
info@kiboekoe.nl


         
     

   
    
 
Binnen en Buiten  
 
De kinderopvang is gebouwd in de jongvee stal.  
Onze 2 dagopvang groepen hebben een grote, lichte ruimte. Door de keuze van de kleuren, vloeren, lampen en dergelijke streven we naar een fijne ruimte met een huiselijke sfeer waar kinderen zich snel op hun gemak voelen. Er zijn ramen die uitkijken in de stal. Kinderen kunnen dus altijd naar de kalfjes kijken. 
Er is een hoekje waar kinderen hutten kunnen bouwen, een poppenhoek en een knusse hoek waar ze even kunnen uitrusten door een boekje te lezen. Er zijn grote ramen waardoor je ook binnen veel contact hebt met buiten. De buitenspeelruimtes liggen aangrenzend aan de verschillende groepen. 

De babygroepen hebben buitenbedjes. Hier kunnen kinderen die dat prettig vinden in slapen. Ouders moeten hier eerst toestemming voor geven, het is dus geen verplichting! 
 
Op de bovenverdieping zijn de peuteropvang en bso gevestigd. In de ochtend verblijven hier de peuters en in de middag zitten hier de bso kinderen. Ook hier is het een grote lichte ruimte waar kinderen heerlijk kunnen spelen of zich even rustig kunnen terug trekken.  

Buiten hebben we een omheinde tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Hier is voldoende ruimte om te rennen en fietsen. In de tuin hebben we heuveltjes waar kinderen op en af kunnen rennen en rollen. Ook kan er gevoetbald worden of kinderen kunnen lekker in de hangmat een boekje lezen.   
 

meer foto's >>
 

       
naar de website www.agrarischekinderopvang.nl/ naar de website www.agrarischekinderopvang.nl/