Kiboekoe

Werken bij Kiboekoe

Vacature pedagogisch medewerkster

Kiboekoe is op zoek naar een enthousiaste en flexibele oproepkracht voor het vervangen van collega’s tijdens ziekte, vakantie en eventueel zwangerschapsverlof. Minimaal 9.5 uur per week.

Kiboekoe is een agrarische kinderopvang dat opvang biedt aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Wij bieden dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Kiboekoe is een kleinschalige en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang in een landelijke en groene omgeving volgens de formule van de Verenigde Agrarische Kinderopvang (VAK). Kinderen krijgen bij ons alle ruimte om in hun eigen tempo te ontwikkelen, te leren en te groeien.

Voldoe je aan de kwalificatie-eis van pedagogisch medewerkster zoals vastgesteld in de cao kinderopvang? Ben je flexibel inzetbaar op verschillende groepen en op verschillende dagen van de week? Beschik je over de juiste vaardigheden voor het motiveren, stimuleren en instrueren van kinderen? Heb je passie voor kinderen, de natuur en het buitenleven? En wil je werken in een enthousiast team?
Reageer dan door je brief en CV te sturen naar info@kiboekoe.nl
Reacties graag voor 11 april 2021